Sivut

8.5.2013

Pentukurssilainen

Tänään oli meidän pentukurssin ensimmäinen käytännön tunti. Meille sattuikin poikkeuksellisen pieni ryhmä, vain kaksi koirakkoa, minä ja Kajo ja nuori nainen Aino-havannalaisen kanssa. Toisaalta hyvä näin. Saadaan henkilökohtaista opetusta ja kun molemmat pennut ovat vielä hyvin hillittyjä niin työskentelyrauhakin on taattu.

Tehtävät olivat Kajolle pääasiassa ennalta tuttuja. Tehtiin kontaktitreeniä, jätä-käskyn alkeita ja käden kosketusta. Viimeinen oli ainut joka tuli meille uutena. Hyvin Kajo kuitenkin teki ja hoksasi käden koskettamisenkin parilla toistolla. Ihana ahne pentu :) Natiainen ei vain ollut ohjaajan kanssa ollenkaan samaa mieltä taukojen pitämisestä. Kajo hyvin pian alkoi nykimään minua lahkeesta "Tyyyyylsääääää! Joko jatketaan?". Intoa siis kyllä riitti, vaikka välillä hajut veivätkin pennun mennessään.

Parasta kyllä oli, kun tunnin päätteeksi päästettiin pennut leikkimään. Jonkin aikaa Kajo nysväsi sylissäni ja tuijotteli pientä havannalaista ihmeissään. Voi että oli kuitenkin ihana havanna-neiti, joka lähestyi Kajoa todella rauhallisesti ja odotteli kiltisti, kun ujo poika keräsi rohkeutta mamman sylissä. Siitähän se peuhaaminen sitten lähti. Molemmat pennut pyörivät ympyrää minun sylissäni :D Kajo, kun ei rohkaistumisestaan huolimatta halunnut poistua sylistä. Siinä pennut sitten peuhasivat ja jossain vaiheessa nousin vaivihkaa lattialta taas jaloilleni. Siitä se riemu sitten repesikin, kun Kajo vihdoin uskaltautui poistumaan kauemmas minusta. Ihana oli, kun Kajo pääsi leikkimään tasa-arvoisen, itsensä kokoisen pennun kanssa. Kovat oli nappuloilla painit eikä kumpikaan olisi malttanut lähteä. Pakko sitä oli kuitenkin poistua, kun seuraavan kurssin väkeä alkoi tulla paikalle. Ensi viikolla sitten uudestaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti