Sivut

4.5.2013

Markkinat

Käytiin tänään Kajon kanssa markkinoilla pyörähtämässä ja teki kyllä todella hyvää tuolla maalaistollolle vähän käydä ihmisten ilmoilla. Ollaan toki natiaisen kanssa vietetty kaupunkiviikonloppuja ja muuta, mutta pääasiassa kuitenkin ollaan erakkomaisesti samoiltu metsiä kahdestaan kiitos mukavuudenhaluisen omistajan.

En ole käynyt markkinoilla ikuisuuksiin ja olin hieman yllättynyt, kun homasin markkinapaikan siirtyneen tilavalta kentältä pienelle torille. Voi kyllä arvata millainen tungos siellä oli, kun pikkuriikkinen tori tungetaan täyteen erilaisia kojuja lämpimänä lauantaipäivänä. Ei siinä sitten auttanut muu kuin tunkea sekaan vaan pikkukoiran kanssa. Ja voi että kuinka positiivisesti pentu taas yllätti.

Kajo paineli rohkeasti menemään ihmismassassa ja kaikki olisi pitänyt päästä tutkimaan. Taisi kyllä tulla pieni pääkopan ylikuormitus, kun jokapuolella tapahtui jotakin. Pentu pyöri kuin väkkärä eikä oikein itsekään tiennyt minne olisi halunnut mennä. Yhtään ei silti pelottanut. Ensimmäiset lastenvaunut vähän kummastuttivat, mutta siitäkin päästiin yli. Suurin yllätys kuitenkin oli, että Kajo oma aloitteisesti hakeutui ventovieraiden ihmisten rapsutettavaksi, vaikka yleensä se lähinnä karttaa vieraita. Yleensä en laske Kajoa jokaisen vapaaehtoisen luo rapsutettavaksi, mutta nyt olin kyllä niin ylpeä pennusta, että tein mielelläni poikkeuksen. Vaikka mukavaa olikin, oli tosin silti hieman haastavaa yrittää pitää joka suuntaan syöksähtelevä napero niin lähellä ettei raukka tulisi jyrätyksi tungoksessa.

Paljon ei tullut ostettua, mutta oli kyllä silti hieno reissu. Pitäisi varmaan useamminkin poistua täältä peltojen keskeltä sivistyksen pariin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti