Sivut

8.4.2013

Hyvä päivä

Tänään oli taas vaihteeksi todella hyvä päivä tuon pennun kanssa. Ollaan vietetty rauhallista kotipäivää ja pääasiassa vain levätty ja laiskoteltu. Käytiin aamulla jäällä ja melko kovasta tuulesta huolimatta Kajo toimi todella hienosti. Seuraa-käskyä saatiin eteenpäin aivan valtavasti ja Kajo alkaa siirtyä sieltä kantapäiltä vierelle kävelemään.


Erityisen ylpeä olen kuitenkin siitä miten napero on tänään käyttäytynyt omassa pihassa. Toisin kuin aikaisemmin Kajo ei olekaan painellut suoraan omille teilleen vaan on jäänyt vierelle hakemaan kontaktia. Vähän sitten siinä pihassa treenailtiinkin, kun pojalla kerran mielenkiintoa tuntui riittävän. Lisäksi vielä vaikka pentu lähtikin välillä harhailemaan hajujen perässä, teki se kutsun kuullessaan uukkarin ja paineli vauhdilla luokse <3 Tällä käytöksellä se sai jopa anteeksi kahdet pissat ja yhdet kakat lattialla (tekee muuten tarpeensa lattialle vain silloin, kun itse poistun vessaan... Outoa). Pitää tätä päivää taas muistella, kun penska seuraavan kerran pistää perseilyvaihteen päälle.

Väsynyt napero :)

Mainittavan arvoinen turha tieto: Kajon tultua olen muuten pitkästä aikaa innostunut taas leivonnasta. Tässä lihoo kohta koko lähipiiri, kun syydän leipomuksiani ympäri kyliä :D Näin hienon päivän kunniaksi on taas pullataikina kohoamassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti